een Houten garage op maat

Op zoek naar een unieke, op maat gemaakte houten garage? Zoek niet verder dan MG Houtbouw. Als experts in houtbouw werken wij uitsluitend met FSC-gekeurd hout, zodat we niet alleen een prachtig eindproduct leveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Met een houten garage op maat hebt u niet alleen een stijlvol buitengebouw dat naadloos aansluit op de sfeer van uw woning en tuin. U hebt ook een veilige plek om uw auto, aanhanger of bus te stallen. Onze ervaren vakmensen ontwerpen en bouwen houten garages die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij bieden hierin vele mogelijkheden voor het realiseren van uw exclusieve houten garage op maat.

Uw auto, aanhanger, bus en gereedschap in houten garage op maat

Een houten garage op maat biedt allerlei voordelen. Garages zijn doorgaans groter dan houten schuren, dus bieden meer ruimte. Zo zet u niet alleen uw auto droog weg, maar is er ook genoeg plek voor al uw tuinartikelen, hobbymaterialen of klusgereedschap. Een houten garage op maat draagt bij aan de uitstraling van uw woning en verhoogt de waarde van uw huis. Daarnaast is het een fijn idee dat uw bezittingen veilig zijn in een houten garage op maat.

Hoe ziet uw ideale houten garage eruit?

Hoe ziet uw ideale houten garage eruit?

U wilt natuurlijk geen kant-en-klare standaard houten garage, zonder mogelijkheden tot aanpassen. Bij uw eigen smaak, wensen en ideeën over de garage hoort een persoonlijk ontwerp. Bij MG Houtbouw begrijpen wij als geen ander dat een exclusieve maatwerk houten garage de enige manier is om al uw wensen rondom indeling en formaat te realiseren. Dat betekent dat we niet werken met standaard-ontwerpen. We gaan volledig uit van uw wensen. We hebben in de afgelopen 60 jaar ontelbaar veel garages ontworpen en gebouwd, en geen twee projecten waren hetzelfde. Misschien hebt u zelf al een bepaald ontwerp in gedachten, of laat u het aan onze ontwerpers over om met een prachtig concept te komen. Wilt u vast inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratieboek aan, boordevol voorbeelden van eerdere houtbouw-projecten zoals houten garages en overkappingen.

Inspiratieboek aanvragen

Van garage tot tuinhuis: maatwerk dus alles is mogelijk!

Niet alleen voor een garage kunt u bij ons terecht, ook voor andere houten bijgebouwen zoals een tuinhuis, veranda of schuur. Hierbij geldt dat maatwerk alles mogelijk maakt. Laat uw fantasie de vrije loop en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. Wilt u bijvoorbeeld een plat dak of juist een puntdak? Of heeft u specifieke wensen voor de indeling van uw garage? Wij nemen het mee in het ontwerp of passen uw eigen ontwerp aan. Omdat wij op maat werken, is uw garage volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Want het verschilt of u de garage vooral als stalling wilt gebruiken, of ook voor uw hobby. We denken met u mee over het toepassen van bijvoorbeeld ramen en dakbekleding. Omdat ons hout een intensieve behandeling heeft gekregen, hebt u geen omkijken naar het onderhoud. Elke garage of tuinhuis die we opleveren, staat garant voor zorgeloos gebruik en een lange levensduur.

Offerte aanvragen
Van garage tot tuinhuis: maatwerk dus alles is mogelijk!

"Een houten garage dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Waar let u op bij het kopen van een houten garage

Waar let u op bij het kopen van een houten garage

Bij het kopen van een houten garage is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Bijvoorbeeld welke materialen een bedrijf gebruikt. Besparen op materiaal zorgt misschien voor een lagere investering, maar de levensduur van een houten garage wordt daarmee flink korter. Bij MG Houtbouw maken wij uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Onze leverancier werkt alleen met de beste kwaliteit hout. Wij kiezen vaak voor Frans douglas-hout, maar ook vuren en grenen – net wat het best past bij de gewenste uitstraling van de garage.

Bij het bespreken van uw voorkeuren kijken we ook naar zaken als isolatie, zodat u ook tijdens de wintermaanden kunt genieten van een aangename temperatuur in uw garage. Daarna zorgen wij voor een passend ontwerp en een scherpe offerte. U bent van harte welkom op ons bedrijf in Budel, maar onze adviseur komt net zo graag bij u thuis of op locatie, om te bespreken wat er komt kijken bij het kopen van een houten garage.

Afspraak maken

Een houten garage uitbreiden met overkapping of carport?

Wilt u uw houten garage uitbreiden met een overkapping of carport? Ook daarvoor bent u bij MG Houtbouw aan het juiste adres. Een overkapping of carport biedt niet alleen extra ruimte om uw voertuigen en gereedschap op te bergen, maar zorgt ook voor een beschutte plek om te ontspannen in uw tuin. Onze eigen timmerlieden zijn elke dag in de werkplaats bezig met het selecteren en bewerken van de beste palen en planken voor elk project.

Laat onze vakmensen uw houten garage uitbreiden met een overkapping of carport, helemaal naar uw eigen smaak.

Contact
Een houten garage uitbreiden met overkapping of carport?

Meer weten over de mogelijkheden voor uw garage?

Kies voor een houten garage van MG Houtbouw en profiteer van het vakmanschap en de unieke uitstraling van hout. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Afspraak maken