een Houten tuinhuis op maat

Een houten tuinhuis is een prachtige aanvulling op uw woning. Tuinhuizen bieden eindeloze mogelijkheden om te ontspannen, te werken of om (hobby)spullen in op te bergen. Bij MG Houtbouw weten we dat elke tuin anders is en maken we exclusieve maatwerk houten tuinhuizen. Volledig naar uw eigen wensen en vanuit onze eigen werkplaats. Omdat we alles zelf maken, is vrijwel alles mogelijk, of u nu een klassiek wit tuinhuis zoekt of een moderne zwarte met veel glas.

Welk houten tuinhuis past bij u en uw tuin?

Met een houten tuinhuis kunt u alle kanten op in formaat, ontwerp en afwerking. Door het ontwerp af te stemmen op uw huis en tuin, creëert u een extra ruimte die naadloos aansluit op de uitstraling van uw woning. Misschien hebt u zelf al een bepaald model in gedachten? Of laat u zich graag inspireren door een van de eerder gerealiseerde tuinhuizen die u op deze website vindt. Ook ons inspiratieboek staat vol voorbeelden om ideeën op te doen.

Wit tuinhuis of liever een andere kleur? Alles is mogelijk

Wit tuinhuis of liever een andere kleur? Alles is mogelijk

Bij MG Houtbouw maken we alle tuinhuizen helemaal zelf, van een wit tuinhuis voor een zomerse toevoeging aan uw tuin, tot sfeervol zwart als dat beter past bij uw smaak. Als u een traditionele woning heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met een klassieke uitstraling met een puntdak en houten panelen. Als u een moderne woning heeft, kiest u wellicht eerder voor een strak en minimalistisch ontwerp met veel glas. Welke kant u ook op wilt, wij helpen u met het ontwerp van het tuinhuis van uw dromen en zorgen ervoor dat u geniet van een duurzame uitbreiding van topkwaliteit. Bij MG Houtbouw hebben we in de 60 jaar van ons bestaan nog geen twee keer hetzelfde tuinhuis gerealiseerd. Dus ook het houten tuinhuis bij uw woning wordt uniek en volledig naar wens. En natuurlijk voor een eerlijke prijs. Kortom: of u nu houdt van een wit tuinhuis of liever kiest voor een andere kleur: wij maken het voor u.

Inspiratieboek aanvragen

Advies wanneer u een houten tuinhuis wilt kopen

U hebt de stap gezet om een houten tuinhuis op maat te willen kopen. Wij begrijpen dat dit een belangrijke investering voor u is. Eigenaar Marco Gehoel en alle medewerkers van MG Houtbouw staan klaar om u te helpen bij elke stap in dit proces.

Op basis van de wensen voor uw tuinhuis, maken wij vrijblijvend een professioneel ontwerp en natuurlijk offerte. U kunt er rustig over nadenken en samen met ons het ontwerp van uw tuinhuis verfijnen tot het helemaal naar uw zin is. Eventueel helpen wij ook bij zaken als het verkrijgen van een vergunning, al is dit in veel gevallen tegenwoordig niet meer verplicht. Uiteraard adviseren wij ook over de best passende oplossing voor bijvoorbeeld isolatie en elektra voor in het houten tuinhuis.

Offerte aanvragen
Advies wanneer u een houten tuinhuis wilt kopen

"Een houten tuinhuis dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Ontwerp & realisatie van exclusieve tuinhuizen

Ontwerp & realisatie van exclusieve tuinhuizen

Tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten en geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom krijgt u een uniek ontwerp van ons. Als u tevreden bent over het voorstel, dan gaan we voor u aan de slag. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het maken van houten tuinhuizen en hebben oog voor detail. Ze werken meestal al jarenlang bij MG Houtbouw en velen zijn door ons zelf opgeleid.

De timmerlieden werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat elk tuinhuis perfect is afgewerkt in onze eigen werkplaats, voordat we alles bij u komen afbouwen. Uiteraard houden we u van elke stap op de hoogte. We komen onze afspraken altijd na. Van het ontwerpproces tot de bouw en installatie van tuinhuizen: ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent over het eindresultaat.

Stijlvol & sfeervol, van klein tot groot

Een houten tuinhuis op maat kopen biedt veel voordelen boven een standaardmodel. Een van de grootste voordelen is dat u het ontwerp volledig kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften. Als u een specifieke functie voor uw tuinhuis in gedachten heeft, zoals een atelier, een sauna of een gastenverblijf, dan kunt u de indeling en afwerking daarop afstemmen.

Daarnaast biedt een houten tuinhuis op maat ook meer flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld extra isolatie toevoegen, elektriciteit en waterleidingen installeren en de vloerbedekking en verlichting aanpassen. Wilt u hier meer over weten? We maken graag een afspraak om samen met u alles door te spreken. Dat kan bij ons in Budel, maar ook bij u thuis – net wat u wilt.

Afspraak maken
Stijlvol & sfeervol, van klein tot groot
Een duurzaam tuinhuis gaat jarenlang mee

Een duurzaam tuinhuis gaat jarenlang mee

Voor elk tuinhuis dat uit onze fabriek komt, werken we bij MG Houtbouw met hoogwaardige materialen. Onze tuinhuizen worden gemaakt van gecertificeerd FSC-hout uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat het hout afkomstig is van bomen die op een verantwoorde manier zijn gekapt, en dat er nieuwe bomen worden geplant om het bos te behouden. We werken vaak met Noord-Europees vuren en grenen, maar ook met Frans douglas of red ceder-hout.

Dit materiaalgebruik zorgt ervoor dat uw tuinhuis niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand is tegen de soms grillige weersomstandigheden in ons land. Bovendien zijn al onze tuinhuizen zorgvuldig ontworpen en gebouwd, voor jarenlang plezier. U hebt geen omkijken naar uw tuinhuis. Het enige wat u hoeft te doen, is te genieten van de kwaliteit en uitstraling van uw tuinhuis. Als zich na verloop van tijd toch iets voordoet dat opgelost moet worden, komen we snel in actie. Daarom hebben we al tientallen jaren tevreden klanten, zelfs tot in de hoogste kringen.

Waar kan MG Houtbouw u mee helpen?

Een houten tuinhuis op maat is een geweldige manier om extra ruimte en functionaliteit aan uw tuin toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar een ruimte om te ontspannen, te werken of te entertainen: wij kunnen u helpen een oplossing te vinden die perfect past bij uw wensen en behoeften. Vraag gratis het inspiratieboek vol mogelijkheden aan. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een offerte aan. Toch liever nog wat vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Afspraak maken