Een maatwerk houten blokhut voor elke tuin

Heeft u altijd al gedroomd van een sfeervolle, duurzame houten blokhut in uw tuin? MG Houtbouw heeft 60 jaar ervaring in het maken van exclusieve houten blokhutten op maat. Of u nu op zoek bent naar een kleine blokhut voor uw gereedschap of juist naar een grote blokhut waarin u kunt ontspannen en genieten van de rust in uw tuin: bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Een zee van ruimte in een praktische houten blokhut

Als u op zoek bent naar extra ruimte in uw tuin, is het laten bouwen van een grote blokhut een uitstekende optie. Een houten blokhut is een ideale manier om extra ruimte te creëren in uw tuin. De toepassingen zijn eindeloos: combineer een gezellig tuinhuis om te relaxen, met een opslagruimte voor uw tuingereedschap of gebruik een blokhut als kantoor of logeerkamer. Natuurlijk kunt u ook een deel van de blokhut omtoveren tot een gezellige lounge om met vrienden en familie te ontspannen. Doordat u beschut zit, is een blokhut het hele jaar door het warme middelpunt van uw tuin.

Waarom een grote blokhut of tuinhuis kopen

Waarom een grote blokhut of tuinhuis kopen

Kiezen voor een grote houten blokhut of tuinhuis op maat van MG Houtbouw biedt tal van voordelen. Wij maken exclusieve ontwerpen voor blokhutten van alle afmetingen. Geen enkel ontwerp is hetzelfde en daardoor sluiten onze blokhutten naadloos aan bij de uitstraling van elke woning of buitenruimte. Op deze website en in ons kleurrijke inspiratieboek vindt u voorbeelden van eerdere projecten, om een beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Onze blokhutten gaan jarenlang mee en u hebt er wat betreft onderhoud geen omkijken naar. Door het maatwerk en unieke ontwerp sluit de blokhut perfect aan bij uw wensen en behoeften, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. MG Houtbouw werkt alleen met duurzaam FSC-gekeurd hout van de hoogste kwaliteit uit speciaal daarvoor beheerde bossen. Voor elke gekapte boom wordt er een nieuwe geplant: een fijn idee in een tijd waarin duurzaamheid belangrijk is. Bovendien voegt een exclusieve houten blokhut kopen sfeer toe aan uw tuin en verhoogt het de waarde van uw woning.

Gratis inspiratieboek aanvragen

Advies wanneer u houten blokhutten wilt kopen

Als u overweegt om een houten blokhut te kopen, is er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar u de blokhut wilt plaatsen en hoe groot deze moet zijn. Daarna komen zaken aan bod als materialen, indeling, al dan geen isolatie en eventuele wensen voor elektra en raampartijen. Best ingewikkelde zaken om knopen over door te hakken. Dan is het fijn als u samen met een expert van MG Houtbouw kunt sparren over de beste oplossing voor bij uw woning. U bent welkom op ons bedrijf in Budel, maar onze adviseur komt met evenveel plezier bij u thuis om de mogelijkheden op uw terrein samen te bekijken en te adviseren over de mogelijkheden.

 

Misschien wilt u een natuurlijk ogende blokhut met robuuste uitstraling, of een moderne met een strakke look. Wij maken voor u vrijblijvend een ontwerp en offerte. Op basis van uw voorkeuren passen we het ontwerp aan totdat het helemaal naar uw zin is en wij aan de slag kunnen in onze eigen fabriek om uw unieke blokhut voor te bereiden. Denkt u er dus over om een houten blokhut te kopen, dan zetten we de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Offerte aanvragen
 Advies wanneer u houten blokhutten wilt kopen

"Een houten blokhut dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Waar moet uw houten blokhut aan voldoen?

Waar moet uw houten blokhut aan voldoen?

Een houten blokhut moet niet alleen stevig en duurzaam zijn, zodat deze lang meegaat. Ook is het belangrijk dat de indeling exact aansluit op de beoogde toepassing. Voor een gastenverblijf zijn andere zaken belangrijk dan voor een hobbyruimte of extra kantoor. Dit alles nemen we bij MG Houtbouw mee in het ontwerp en de bouw van uw persoonlijke houten blokhut. In onze jarenlange ervaring hebben we nog nooit twee identieke houten bijgebouwen gerealiseerd. Bij ons vindt u dus alleen unieke ontwerpen die naadloos aansluiten op uw wens.

Sfeervol & praktisch, van groot tot klein

Een houten blokhut is niet alleen praktisch, maar ook nog eens sfeervol. Of u nu kiest voor een grote blokhut of een klein tuinhuisje, een houten blokhut voegt direct een luxe sfeer toe aan uw tuin door de natuurlijke uitstraling van de FSC-gekeurde houtsoorten die we gebruiken. Bovendien kunt u de blokhut helemaal naar uw eigen smaak inrichten en afwerken. Zodra onze timmerlieden uw blokhut hebben opgeleverd, kunt u deze verder naar eigen smaak inrichten. Kortom, met een houten blokhut van MG Houtbouw creëert u niet alleen extra ruimte, maar ook een gezellige plek om te ontspannen of te werken.

Sfeervol & praktisch, van groot tot klein

Interesse in een blokhut van MG Houtbouw?

Wilt u ook genieten van de voordelen van een exclusief op maat gemaakt houten bijgebouw? Neem dan nu contact op met MG Houtbouw voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat. Onze specialisten staan voor u klaar om uw wensen en behoeften te bespreken en samen met u tot het perfecte ontwerp te komen. Met ons vakmanschap en expertise bent u verzekerd van een uniek, duurzaam en stijlvol houten bijgebouw waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met MG Houtbouw of stuur ons een bericht.

Afspraak maken