een Houten schuur op maat

Bent u op zoek naar extra opslagruimte in uw tuin? Of wilt u een multifunctionele ruimte creëren voor bijvoorbeeld een werkplaats of een plek om te ontspannen? Dan is een houten schuur op maat van MG Houtbouw een uitstekende keuze. Met onze 60 jaar ervaring maken we de mooiste schuren van de beste duurzame houtsoorten en geen twee projecten zijn hetzelfde. Wie op zoek is naar een exclusief bijgebouw van de hoogste kwaliteit komt uit bij MG Houtbouw in Budel.

Ruimte creëren met een houten schuur op maat

Met een houten schuur op maat kunt u extra ruimte creëren in uw tuin. Afhankelijk van de grootte van uw schuur, kunt u deze gebruiken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als opslagruimte voor uw tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen. Of misschien wilt u wel een werkplaats creëren waar u uw hobby kunt uitoefenen. Een houten schuur kan ook dienen als een extra leefruimte, bijvoorbeeld als speelkamer voor kinderen of als plek om te ontspannen.

 

Bij MG Houtbouw maken we uw houten schuur helemaal op maat in onze eigen werkplaats, zodat deze perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een klein schuurtje voor opslag of een grote ruimte met veel licht: wij passen de indeling precies aan op de gewenste toepassing. Daarna is het aan u om de schuur naar eigen smaak verder af te werken en in te richten.

Materialen van de hoogste kwaliteit

Materialen van de hoogste kwaliteit

MG Houtbouw gebruikt alleen FSC-gekeurd hout van de hoogste kwaliteit om exclusieve ontwerpen te maken die volledig voldoen aan uw wensen en behoeften. We kiezen vaak voor douglas-hout uit Frankrijk, maar ook vuren of grenen. Voor elke boom die wordt gekapt in een van de duurzaam beheerde FSC-bossen, komt er een boom terug. Ons hout krijgt een grondige voorbehandeling voor een langere levensduur, waarna we voor elke schuur handmatig de planken en palen uitkiezen.

Hoe ziet uw ideale houten schuur eruit?

Hoe ziet uw ideale houten schuur eruit?

Als u overweegt om een houten schuur op maat te laten maken, is het belangrijk om eerst na te denken over uw wensen en behoeften. Hoe groot moet de schuur zijn? Moet het een plat of schuin dak hebben? Welk type hout wilt u gebruiken? Wilt u ramen of deuren in uw schuur? Wij bespreken dit graag met u, zodat duidelijk is wat u voor ogen hebt en welke mogelijkheden uw perceel biedt. Onze ontwerpers gaan aan de slag met het ontwerp of verfijnen uw eigen ontwerp, waarna onze timmerlieden aan het werk gaan in onze eigen werkplaats in Budel. Doordat wij elke schuur afzonderlijk ontwerpen, kunnen we alle wensen voor uitvoering en indeling meenemen in het bouwplan. Gaat u de schuur gebruiken voor uw hobby? Dan is voldoende (dag)licht waarschijnlijk van belang. Wordt het een opslag voor gereedschap, dan wilt u misschien juist liever geen inkijk via ramen. Bijna alles is mogelijk.

Offerte aanvragen

Op maat: van klein houten tuinschuurtje tot tuinhuis met grote schuur

MG Houtbouw maakt houten schuren op maat in alle soorten en maten, van klein houten tuinschuurtje tot een tuinhuis met extra grote schuur voor opslag van bijvoorbeeld hout, materialen of natuurlijk fietsen en tuinspullen. Elk ontwerp is uniek en exclusief gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de houten schuur uit te breiden met bijvoorbeeld een overkapping voor extra beschutting.

Op maat: van klein houten tuinschuurtje tot tuinhuis met grote schuur

"Een houten schuur dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Waar let u op bij het kopen van een houten schuur

Waar let u op bij het kopen van een houten schuur

Bij het kopen van een houten schuur is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo is het type hout belangrijk, omdat niet alle houtsoorten geschikt zijn voor buitengebruik.

Bij MG Houtbouw hoeft u niet na te denken over de beste houtsoort voor uw schuur. Wij hebben 60 jaar ervaring en weten precies welk hout geschikt is voor een bepaald type houtbouw. Hierbij houden we ook rekening met de gewenste uitstraling. Bij een klassieke woning met landelijke uitstraling past een andere houten schuur dan bij een moderne bungalow met veel glas. Wilt u inspiratie opdoen en zien hoe andere mensen hun schuur lieten bouwen? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Gratis inspiratieboek aanvragen

Een tuinschuur uitbreiden met overkapping?

Als u extra beschutting wilt in uw tuin, dan is het mogelijk om uw tuinschuur uit te breiden met een overkapping. Hierdoor creëert u een beschutte plek om te zitten en te ontspannen, zelfs als het weer niet zo mooi is. Een overkapping biedt bescherming tegen de elementen. De overkapping kan worden ontworpen en gebouwd in dezelfde stijl als uw houten schuur, waardoor het één geheel vormt.

Afspraak maken
Een tuinschuur uitbreiden met overkapping?
Meer weten over de mogelijkheden voor uw schuur?

Meer weten over de mogelijkheden voor uw schuur?

Wilt u ook genieten van extra ruimte en functionaliteit in uw tuin met een exclusieve houten schuur op maat? Aarzel dan niet langer en neem contact op met MG Houtbouw. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en bouwen van uw ideale houten schuur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw droomtuin met een nieuwe houten schuur werkelijkheid worden!

Afspraak maken

Waar kan MG Houtbouw u mee helpen?

Veelgestelde vragen

U kiest voor een tuinhuis met schuur wanneer u veel bergruimte nodig heeft. De combinatie van een tuinhuis met een aparte schuur biedt de mogelijkheid om uw tuinbenodigdheden, gereedschap en andere spullen op een georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke manier op te bergen, waardoor uw buitenruimte netjes en overzichtelijk blijft.