Op maat een houten veranda maken

Wie een houten veranda op maat van MG Houtbouw laat maken, geniet voortaan in alle seizoenen van het buitenleven. Stelt u zich eens voor: op een warme zomeravond, heerlijk beschut op uw eigen houten veranda. Een plek om te ontspannen, borrelen en genieten van de privacy in uw tuin. Bij MG Houtbouw maken we exclusieve houten veranda’s op maat. Unieke houtbouw die perfect aansluit bij uw wensen en woonsituatie.

Welke houten veranda past bij uw situatie?

Een houten veranda en een overkapping lijken veel op elkaar. Beide zijn het in de basis constructies op palen. Het verschil is dat een veranda altijd aan één kant aan een huis is verbonden. Een overkapping kan ook losstaand zijn, bijvoorbeeld om een auto onder te stallen. Afhankelijk van de situering van uw woning kan MG Houtbouw allerlei soorten veranda’s realiseren. Van klein tot groot en van klassiek tot modern: maatwerk betekent bij ons dat we een uniek ontwerp maken dat volledig aansluit op uw wensen. Wij adviseren u graag welke veranda van hout het beste bij uw situatie past. Zoekt u bijvoorbeeld de beschutting van een veranda, maar komt de veranda aan de noordkant van uw huis? Dan kan een lichtstraat zorgen voor extra invallend licht. Wilt u er een zithoek op realiseren, dan is een afdichting aan de zijkant wel zo praktisch.

Een tuinhuis of aanbouw met houten veranda voor extra comfort

Een tuinhuis of aanbouw met houten veranda voor extra comfort

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een tuinhuis of aanbouw met een houten veranda als u zoekt naar nog meer comfort en beschutting. Omdat wij elke veranda vanaf nul ontwerpen, kunnen we door vormgeving en materiaalgebruik de nieuwe houtbouw naadloos laten aansluiten op een bestaand (houten) gebouw. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp. Ook als u zelf al concrete ideeën hebt over uw aanbouw of tuinhuis met veranda verwerken we die in het design. Onze adviseur kan bij u thuis of op locatie komen om alles door te spreken, en u bent voor uw tuinhuis of aanbouw met houten veranda natuurlijk altijd welkom op ons bedrijf in Budel.

De mogelijkheden van een houten veranda aan huis

Een houten veranda aan huis biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u deze gebruiken als extra leefruimte, maar ook als beschutte plek om buiten te zitten. Bij MG Houtbouw maken we veranda’s op maat, zodat deze perfect aansluiten bij uw woning. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en afwerkingen, zodat de veranda volledig aansluit bij uw smaak en stijl. Zo kiezen mensen vaak voor een aanbouw van Frans douglas-hout vanwege de duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Wilt u een indruk krijgen van de vele houtsoorten en de uitstraling ervan? In ons gratis inspiratieboek vindt u voorbeelden van eerdere projecten van MG Houtbouw.

Inspiratieboek aanvragen
De mogelijkheden van een houten veranda aan huis

"Een houten veranda dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Een unieke houten veranda op maat

Een unieke houten veranda op maat

Een houten veranda op maat van MG Houtbouw biedt vele voordelen. De eerste stap is het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die uw woning biedt. Daarna maken we een uniek ontwerp, volledig op maat. We bespreken samen met u welke aanpassingen er nodig zijn en gaan dan aan de slag. In onze eigen fabriek werken we met vaste timmerlieden die jarenlang voor ons aan de slag zijn en door onszelf zijn opgeleid. Met 60 jaar ervaring maken onze vaklieden op ambachtelijke wijze alle onderdelen van de veranda. Is alles klaar, dan komen we de veranda aanleggen. We streven naar 100 procent tevredenheid, dus stoppen pas als de veranda helemaal tiptop in orde is.

Waar moet u op letten bij een veranda van hout

Een veranda van hout is een uitbreiding op uw woning die bestand moet zijn tegen alle weersomstandigheden. Hiervoor is hout van de hoogste kwaliteit nodig. We werken alleen met FSC-gekeurd hout uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke boom die wordt gerooid, komt er een andere terug. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur. We werken al jaren samen met een premium houtleverancier, dus we garanderen dat onze veranda’s van hout jarenlang plezier en comfort bieden.

Afspraak maken
Waar moet u op letten bij een veranda van hout
Comfortabel buitenleven

Comfortabel buitenleven

Met een houten overkapping of veranda kunt u extra lang genieten van de zomeravonden en het buitenleven. Ook als het regent zit u droog, dus weerhoudt een spatje regen u er niet van om lekker buiten te eten, te lezen of tijd door te brengen met familie en vrienden. U kent misschien het beeld wel uit Amerikaanse films: lekker op een schommelstoel in de buitenlucht in contact met de natuur, zonder last van de wind of de regen. Een ideale plek voor een feestje of om bij te komen van een drukke dag. Onze houten veranda’s bieden jarenlang plezier en comfort, horen wij terug van de tevreden klant die u voorgingen.

Offerte aanvragen

Wilt u ook extra lang genieten van de zomeravonden?

Van vrijstaande veranda’s tot veranda’s aan huis en tuinhuizen met veranda, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij werken alleen met duurzame materialen en garanderen hoge kwaliteit. Dus waar wacht u nog op? Investeer in uw buitenleven en neem contact op met MG Houtbouw voor uw eigen maatwerk houten veranda of vraag direct een offerte aan.

Afspraak maken