Op maat een houten aanbouw maken

Wilt u graag uw woning uitbreiden met een houten aanbouw op maat? Hebt u speciale wensen voor materialen, afmetingen of indeling? Dan bent u bij MG Houtbouw aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten aanbouwen. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, werkkamer of speelkamer voor de kinderen, wij maken uw droom werkelijkheid met de beste materialen, zodat u er jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

Een houten aanbouw passend bij uw tuinhuis of woning

U zoekt niet zomaar een dertien-in-een-dozijn houten aanbouw, maar eentje die volledig aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning en tuin. Met ons maatwerk kunnen we uw wensen en ideeën vertalen naar een prachtige, duurzame aanbouw die volledig aansluit bij uw woonsituatie.

Misschien hebt u zelf al ideeën over de gewenste houten aanbouw, of vindt u het fijn om inspiratie op te doen door onze eerdere projecten te bekijken in ons gratis inspiratieboek. We maken graag een vrijblijvend ontwerp voor u aan de hand van uw voorkeuren. Of het nu om een kleine of grote aanbouw gaat: we geven onze volle aandacht aan elk project en elk ontwerp. Met onze 60 jaar ervaring weten we precies wat er wel of niet mogelijk is bij uw woning of tuinhuis. Zo creëren we samen met u een houten aanbouw die perfect past bij uw woning en tuin.

Een houten aanbouw of uitbouw voor extra leefruimte aan huis

Een houten aanbouw of uitbouw voor extra leefruimte aan huis

Een houten aanbouw voegt direct meer leefruimte toe aan uw huis. Misschien wilt u de woonkamer vergroten, of een tuinkamer laten maken die de verbinding legt tussen binnen en buiten. Of zoekt u naar een extra kamer, bijvoorbeeld om thuis te werken, als speelkamer voor (klein)kinderen of een relaxruimte om te genieten van een goed boek. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke wens voor een houten aanbouw of uitbouw aan huis bedenken we bij MG Houtbouw de ideale oplossing.

Gratis inspiratieboek aanvragen

De mogelijkheden van een houten aanbouw aan uw woning

Wie kiest voor een houten aanbouw aan zijn woning, wil natuurlijk dat deze volledig aansluit op alle wensen rondom het gebruik. Niet alleen de indeling is daarbij belangrijk, maar ook de keuze voor materialen en afwerking. MG Houtbouw gaat voor de hoogste kwaliteit en werkt daarom alleen met gecertificeerd FSC-hout uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke boom die wordt gekapt, komt er een nieuwe boom terug. Verschillende houtsoorten komen in aanmerking voor toepassing in een aanbouw. Door de toepassing van ons eigen unieke Fundra-systeem komen houten palen nooit direct in aanraking met de grond, waardoor de houten uitbouw een veel langere levensduur kent.

Binnen het ontwerp van uw aanbouw, zijn er nog allerlei andere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor extra lichtinval door middel van glazen schuifwanden of grote ramen. Ook kunt u kiezen voor een plat of zadeldak, zelfs rieten kap, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw woning. Bij MG Houtbouw maken we unieke, exclusieve ontwerpen en daarbij zijn er nooit twee hetzelfde. Door creatieve toepassing van alle mogelijkheden voor de houten aanbouw aan uw woning, krijgt u een unieke uitbreiding voor jarenlang plezier.

Afspraak maken
De mogelijkheden van een houten aanbouw aan uw woning

"Een houten aanbouw dat ambacht ademt, waar u 60 jaar ervaring in terugziet”

Een houten aanbouw: kiezen voor prefab of maatwerk?

Een houten aanbouw: kiezen voor prefab of maatwerk?

Hoewel prefab houten aanbouwen snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden, biedt een maatwerk houten aanbouw tal van voordelen. Zo wordt deze volledig op maat gemaakt, waardoor de aanbouw perfect past bij uw woning en tuin. Bovendien heeft u bij maatwerk controle over de materiaalkeuze, het ontwerp en de afwerking van de aanbouw. Zo kunt u uw eigen persoonlijke stijl en smaak laten terugkomen in het ontwerp. Daarnaast is een maatwerk houten aanbouw duurzamer en gaat deze over het algemeen langer mee dan een prefab variant. Bent u op zoek naar een unieke en duurzame houten aanbouw op maat en geen prefab-model? We kijken graag met u naar de mogelijkheden, bij u thuis of op ons bedrijf in Budel.

Offerte maken

De voordelen op een rij

Bij MG Houtbouw staan vakmanschap, duurzaamheid en exclusief maatwerk centraal. Wie kiest voor een houten aanbouw aan huis of aan de schuur, krijgt er direct extra leefruimte bij. U verhoogt niet alleen uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw huis. Een investering in een maatwerk houten aanbouw is dan ook een slimme keuze op lange termijn. MG Houtbouw kiest voor kwaliteitsmaterialen, unieke ontwerpen, een persoonlijke benadering en oplevering waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Afspraak maken
De voordelen op een rij

Uw woning of tuinhuis ook vergroten?

Klinkt een houten aanbouw op maat als de perfecte oplossing voor uw extra leefruimte aan huis? Neem dan nu contact op met MG Houtbouw voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze ervaren ontwerpers staan klaar om uw wensen en ideeën om te zetten in een prachtige, duurzame aanbouw die perfect past bij uw woning en tuin. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag ons inspiratieboek aan om uzelf te oriënteren op de mogelijkheden.

Afspraak maken