Over ons

Over ons

Al 50 jaar is MG Houtbouw een betrouwbare leverancier en bouwer van tuinhuizen, garages, carports, bergingen en andere houten gebouwen. Onze bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden. MG Houtbouw is gevestigd in het Brabantse Budel. Naast het ontwerpen en produceren van houten gebouwen, plaatsen wij deze ook zelf bij u op het terrein.

Jarenlange ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring van MG Houtbouw en uw creatieve en functionele ideeën wordt alles uitgevoerd naar uw wensen en behoeften. Of het houten bijgebouw nou klein of groot moet zijn, wij vinden de ideale oplossing voor u. Onze eigen, échte timmerlieden werken met de beste materialen om uw bijgebouw perfect te maken.

Betrokken samenwerking

Bij de hele bouw van uw houten bijgebouw betrekken wij u bij het proces. Ten slotte moet het uw houten droomgebouw worden. Wij vinden het belangrijk dat u met elke stap van het proces zorgvuldig mee kijkt, meedenkt en beslist. De laatste en zeer belangrijke hand legt u zelf aan het project. Denk hierbij aan bestrating en schilderwerk. Natuurlijk kunt u ook meerdere aspecten van de bouw zelf in handen nemen. MG Houtbouw legt de degelijke basis, de rest doet u zelf, eventueel in samenwerking met ons.

Bij MG Houtbouw is elke uitgave verantwoord en ondersteund met degelijkheid en afwerking. Hierdoor garanderen wij de levering van gebouwen waarin iedereen zich thuis voelt.

info / offerte aanvragen

U weet in grote lijnen al wat u wilt?
Vraag dan informatie of een offerte aan:

afspraak maken

Wilt u vrijblijvend advies in een persoonlijk gesprek op uw locatie?
Maak dan een afspraak:

Gratis inspiratieboek

Wilt u ideeën opdoen voor de houtbouw die bij u en uw locatie past? Vraag dan gratis het inspiratieboek vol mogelijkheden aan.

Voor elk gebruik de juiste houtbouw