MG Houtbouw: duurzame houtbouw op maat

MG Houtbouw is al 60 jaar de betrouwbare partner voor het realiseren van houten bijgebouwen op maat. We werken elke dag met veel plezier en vakmanschap aan uiteenlopende houtbouw. Van schuren en garages tot complete blokhutten en tuinhuizen: onze timmerlieden zorgen ervoor dat elk uniek ontwerp tot leven komt.
Ontdek hoe ons team van vakmensen elke dag werkt aan het leveren van de hoogste kwaliteit houtbouw.

Ruim 60 jaar ervaring met maatwerk

Ruim 60 jaar ervaring met maatwerk

In 1963 is ons bedrijf opgericht, toen nog onder de naam Van Donzel Best. Het bedrijf werd geleid door leden van de familie Van Donzel. De eerste generatie eigenaars werkten vooral met betonsysteembouw. Al snel werd gekozen voor houten maatwerk voor exclusieve bijgebouwen en een persoonlijke aanpak. Door de jaren heen werkte de familie en alle medewerkers hard aan het realiseren van topkwaliteit. Dat leverde de onderneming een goede reputatie op en opdrachten tot in de hoogste kringen.

Na 25 jaar in dienst te zijn geweest bij Van Donzel, nam de huidige eigenaar Marco Gehoel, een aantal jaar geleden het bedrijf over en gingen we verder als MG Houtbouw. Vanuit zijn achtergrond als timmerman en jarenlange ervaring weet Marco precies welke materialen en technieken nodig zijn voor de beste kwaliteit in exclusieve houtbouw. We hebben een eigen team van Nederlandse timmerlieden van wie velen al jarenlang met veel plezier bij ons werken. Ook leiden we een nieuwe generatie vakmensen op.

Redenen om te kiezen voor MG Houtbouw

U wilt uw woning, tuin of perceel uitbreiden met een houten bijgebouw, een overkapping, een veranda of een andere vorm van houtbouw? Er zijn meerdere partijen die dit realiseren, alleen werken die niet allemaal op dezelfde manier als wij. Bij MG Houtbouw geloven we in duurzaamheid, niet alleen voor alle projecten die we realiseren, maar ook voor deze wereld waarin we leven. We werken daarom alleen met gecertificeerd FSC-gekeurd hout uit duurzaam beheerde bossen. We kiezen voor de beste materialen, zodat onze houtbouw een langere levensduur heeft. Daarnaast werken we met exclusieve ontwerpen, dus u bent er zeker van dat uw constructie nergens anders te vinden is en volledig aansluit op uw wensen. Bijna alles is daarbij mogelijk. Tot slot snappen we dat de houtbouw een investering is waar u geen omkijken naar wilt hebben wat betreft onderhoud. We zorgen ervoor dat de houtbouw volgens afspraak bij u wordt gemonteerd en staan ook klaar voor u als er een aanpassing nodig is, zelfs jaren later nog. Kortom: bij MG Houtbouw zorgen we voor een exclusief maatwerk, volledig naar wens en met de beste materialen. We betrekken u bij elke stap, zodat u op elk moment weet wat de stand van zaken is en waar we aan werken. Afspraak is afspraak.

Redenen om te kiezen voor MG Houtbouw

Waar kan MG Houtbouw u mee helpen?

Of uw maatwerk houten bijgebouw nou klein of groot moet zijn, wij vinden de ideale oplossing voor u. Wilt u meer weten over de passie en toewijding die wij bij MG Houtbouw hebben voor het creëren van prachtige, op maat gemaakte houten bijgebouwen? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan of neem contact met ons op voor een afspraak of offerte en zet de eerste stap om te zien hoe we uw droomhuis of -project werkelijkheid kunnen maken!

Neem contact op