Van tuinhuis tot terrasoverkapping en van houten schuren tot paardenboxen

MG Houtbouw, uw partner in houtskeletbouw, exclusieve houtbouw en houten systeembouw projecten. Daarbij verzorgen wij niet alleen het bouwen van vakantiewoningen, houten recreatiewoningen, houten huizen, chaletbouw, bedrijfsruimtes, ateliers en houten clubgebouwen, maar ook de realisatie van terrasoverkappingen van hout, veranda’s, een exclusieve blokhut, mooi tuinhuis, houten berging of robuuste houten schuur. Tevens zijn wij het juiste adres voor het bouwen en maken van uw houten dierenverblijven, paardenboxen, houten stallen, loodsen of kapschuren. Ook het potdekselen van uw schuur of huis, middels hoogwaardige potdekselplanken, is een mogelijkheid.

Ons houtbouwbedrijf is gevestigd in Best, in de provincie Brabant. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van chaletbouw, houten veranda bouw, en het bouwen van blokhutten, tuinhuizen, houten vakantiewoningen, recreatiewoningen, terrasoverkappingen, houten stallen en andere houten systeembouw objecten, zijn wij de specialist in exclusieve houtbouw en houtskeletbouw in heel Nederland. Heeft u plannen om een houten schuur, berging, blokhut, tuinhuis of terrasoverkapping te bouwen of een veranda, houten huis, chalet, vakantiewoning c.q. recreatiewoning, dierenverblijven, paardenboxen, houten stallen, bedrijfsruimte, houten kantoor, kapschuur, loods, atelier of clubgebouw (clubhuis) te maken of te laten bouwen? Wij prijzen uw initiatief en adviseren u graag inzake de vele mogelijkheden van houtskeletbouw.

Bij ons kunt u de keuze maken uit exclusieve houtbouw, standaard houten systeembouw of het nostalgisch potdekselen van uw veranda, houten huis, loods of schuur. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden is MG Houtbouw graag uw partner. Wij werken niet alleen in Brabant, maar ook daarbuiten. Zowel in grote plaatsen als Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Wageningen en Veenendaal als in de kleinere gemeenten.

Een veranda, blokhut of vakantiewoning bouwen we samen met u

MG Houtbouw streeft een gedegen werkwijze, scherpe prijs en persoonlijke service na, waarbij we zowel het ontwerpen, produceren en plaatsen van het houten gebouw voor onze rekening nemen. Inclusief fundering, afwerking en eventuele nazorg. Voor wat betreft het ontwerp van uw terrasoverkapping, blokhut, vakantiewoning, schuur, loods, paardenbox, bedrijfsruimte of clubhuis staan wij open voor uw persoonlijke suggesties. Het is tenslotte úw veranda, houten tuinhuis, recreatiewoning, houten huis, berging, houten kapschuur, stallen, atelier, clubgebouw etc. De ervaring van MG Houtbouw, in combinatie met uw eigen ideeën, maakt alles mogelijk. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, onze specialisten vinden altijd een oplossing.

Wat is de prijs van een terrasoverkapping, houten blokhut of recreatiewoning op maat?

Maatwerk is prettig! En bij MG Houtbouw is de prijs dat ook! Wij leveren uw systeembouw veranda, houten tuinhuis, loods, berging, kapschuur of bedrijfsruimte tegen betaalbare prijzen. Is uw houten tuinhuis, veranda, recreatiewoning, clubhuis, kapschuur of paardenboxen eenmaal gerealiseerd, dan legt u zelf de laatste hand aan het project, zoals bijvoorbeeld bestrating en schilderwerk. Ook in de andere fasen van de bouw, heeft u de mogelijkheid zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Wij dragen zorg voor de basis van uw veranda, houten huis, recreatiewoning, atelier of stal, de rest verzorgt u zelf, eventueel in samenwerking met ons.

Voorbeelden van houten systeembouw en exclusieve houtskeletbouw projecten

In de afgelopen 50 jaar heeft MG Houtbouw diverse houten gebouwen gerealiseerd in het zuiden des lands. Maar ook buiten Brabant en Limburg zijn wij actief. Onze houtbouw en houten systeembouw projecten zijn terug te vinden in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Wageningen, Veenendaal, Hilversum en Amersfoort. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden van wat wij de afgelopen jaren onder meer hebben gerealiseerd.

Robuuste veranda - Nijmegen

Recreatiewoning met terrasoverkapping - Arnhem

Klik hier voor meer voorbeelden van:
Tuinhuizen en bergingen
Garages en carports
Veranda’s en overkappingen
Schuren en werkplaatsen
Ateliers praktijk- of hobbyruimtes
Speciale bijgebouwen

Vandaag nog een terrasoverkapping, tuinhuis, stallen of houten berging bestellen?

Woont u in Limburg, Zeeland, Brabant, of in de omgeving van Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Wageningen? En bent u op zoek naar een partij die een ontwerp voor uw terrasoverkapping van hout, houten blokhut, tuinhuis, vakantiewoning, schuur, bedrijfsruimte, clubgebouw, loods of stallen kan maken en deze vervolgens kan bouwen? Of een bedrijf die het materiaal voor uw houten veranda, blokhut, berging, clubhuis of paardenbox levert? De specialisten van MG Houtbouw helpen u graag verder. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken, om te bekijken wat de mogelijkheden en prijzen zijn. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.