Houten verandas in alle soorten en maten

Fantaseert u weleens over prachtige mediterrane landhuizen met sfeervol ingerichte veranda’s van hout? Of over de nostalgische houten verandas, die u veelvuldig in Amerikaanse films en series ziet? Waarom zou het dan bij fantaseren blijven, als u die houten veranda ook in úw tuin, of aan uw woning, kunt realiseren? Van Donzel Best, de verandaspecialist van Noord Brabant, levert veranda’s op maat! Een veranda of aanbouw aan uw vrijstaande villa, een houten veranda bij uw tuinhuis of een prieel in uw sfeervolle stadstuin. Alles is mogelijk! Op onze pagina productoverzicht, vindt u een beknopt overzicht veranda voorbeelden.

Als leverancier van houten gebouwen, waaronder houten verandas, overkappingen, tuinhuizen, garages en carports, biedt Van Donzel Best u een hoogwaardige en duurzaam product op maat. Vanuit Best – Noord Brabant – verzorgen wij al ruim 50 jaar hout- en verandabouw projecten in alle mogelijke verschijningsvormen. Wij zijn een verandabouwer die ontwerpt, produceert en realiseert. Desgewenst leggen wij alleen de basis voor uw hout gebouwde veranda, en kunt u deze zelf afbouwen. Onze klantenkring, zowel zakelijk als particulier, spreidt zich uit over heel Nederland. Van Limburg tot Noord en Zuid Holland, van Zeeland tot Utrecht en Gelderland en al wat daar tussen zit. Gezien onze ligging, zal het u niet verwonderen dat wij veel veranda’s en houten gebouwen leveren in Noord Brabant en Zeeland.

Een veranda van hout laat u bouwen door een verandaspecialist
Houten verandas zijn er in alle soorten en maten. Als terrasoverkapping, als aanbouw of als afdak. Elk type houten veranda heeft specifieke kenmerken. Een terrasoverkapping of afdak dient veelal als beschutting tegen zon en regen, terwijl een aanbouw of serre meer bij het woonhuis betrokken is, en daardoor een veranda met goede isolatie moet zijn. Een verandabouwer als Van Donzel Best heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s in hout. Zij kunnen u daardoor ook optimaal adviseren en informeren over de beste keuze voor uw situatie. Veranda voorbeelden vindt u in ons overzicht PRODUCTEN.

Wilt u zelf een houten veranda of prieel bouwen? Dat is uiteraard ook een mogelijkheid. Maar denkt u er wel aan dat u er, met verandabouw alleen, vaak nog niet bent. Heeft u nagedacht over isolatie, dakbedekking en de ligging van de veranda? Stuk voor stuk zaken waar deze verandaspecialist uit  Noord Brabant u prima mee kan helpen. Meer informatie over onder meer de ligging van veranda’s en andere zaken die van belang zijn bij verandabouw, treft u in ons artikel ‘Een veranda bouwen, voor een buitengewoon buitenleven’.

Verandabouw afgerond? Dan kan het genieten beginnen!
En dan is eindelijk de verandabouw afgerond! Tijd voor de afwerking, inrichting en aankleding van de overkapping. Met waterafstotende vloeren, geschikt voor gebruik in veranda’s, speciale veranda meubelen en een mooie collectie planten. Om ook op zonnige voorjaars- en late nazomerdagen van uw prieel of veranda in hout te kunnen genieten, is een terras verwarmer een aanrader! Overigens kan ook bij de bouw van veranda’s en priëlen al rekening worden gehouden met isolatie. De mate van isolatie van uw veranda van hout, hangt af van de ligging van de veranda, waar u de houten veranda voor wilt gebruiken en of u slechts in de warme maanden of het gehele jaar door op de hout veranda wilt kunnen zitten.

Dé verandaspecialist voor Noord Brabant, Zeeland, Limburg en Zuid Holland
Bent u woonachtig in Limburg, Zeeland, Noord of Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Noord Brabant of elders in Nederland? En heeft u interesse in een prieel of veranda van hout? Of wilt u hulp bij het bouwen van uw veranda in hout? Van Donzel Best staat u – als verandaspecialist pur sang – graag terzijde bij uw verandabouw en andere houtbouw projecten. Bekijk hier de verschillende type veranda’s op de pagina veranda voorbeelden of neem voor meer informatie over verandabouw en de mogelijkheden van uw hout veranda contact op met verandaspecialist Van Donzel Best, via het contactformulier op onze website of via tel. 0499 39 53 12. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of u nu in Noord Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland of in Noord Nederland woont.