Het geheim van houten vakantiewoningen bouwen

Wie wil dat nu niet, een vakantie woning bouwen aan de Vecht nabij Utrecht, een houten recreatiewoning bouwen op de Veluwe (Gelderland) of een houten vakantiewoning bouwen in zuid Limburg? Een eigen vakantie woning bouwen betekent tijd om te ontspannen in een andere omgeving of de mogelijkheid om gasten te ontvangen in uw eigen achtertuin. Met de houten recreatiewoningen van MG Houtbouw is alles mogelijk. En met alles, bedoelen we ook echt alles. Qua afmetingen, maar ook qua uitvoering, look, interieur en afwerking van houtskeletbouw recreatiewoningen.

MG Houtbouw realiseert, vanaf haar thuisbasis in Noord Brabant, al ruim 50 jaar houten gebouwen in heel Nederland. Het gaat daarbij niet alleen om houtskeletbouw recreatiewoningen, nieuwbouw recreatiewoningen en houten vakantiewoningen, maar ook om carports, garages, tuinhuizen, veranda’s, dierenverblijven etc. Ons werkgebied omvat met name Zuid Nederland (Limburg, Noord Brabant en Zeeland), maar ook boven de rivieren is MG Houtbouw inmiddels actief.

Houtskeletbouw recreatiewoningen
Iedereen kan bij MG Houtbouw recreatiewoningen en vakantiewoningen bestellen. Hoewel wij veelvuldig werken voor particulieren, zijn ook zakelijke opdrachtgevers bij ons aan het juiste adres. In dat kader produceren we regelmatig houten c.q. houtskeletbouw recreatiewoningen voor commerciële doeleinden in en buiten Noord Brabant. Wilt u bijvoorbeeld nieuwbouw recreatiewoningen realiseren op een villapark aan de kust? Of in een splinternieuw resort in Noord Brabant. MG Houtbouw levert altijd en overal. Van Zeeland, Noord Holland en Zuid Holland tot in hartje Limburg.

Bij de keuze van houtskeletbouw recreatiewoningen kunt u kiezen voor een van de standaard modellen, of voor een Deense vakantiewoning op maat. Elke vakantie- of recreatiewoning wordt opgetrokken uit hout en prefab houtbouw elementen. Doordat hout een zeer veelzijdig bouwmateriaal is, dat bovendien eenvoudig verwerkt kan worden, is nagenoeg iedere woonwens te realiseren. Wilt u weten of uw ideeën omtrent uw houtskeletbouw recreatiewoning uitvoerbaar zijn? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of neem contact op met MG Houtbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de optimale houten recreatiewoning voor u kunnen bouwen.

Duurzame recreatiewoning op maat
Een vakantie woning bouwen lijkt op het eerste gezicht vrij eenvoudig, maar er moet met veel zaken rekening gehouden worden. MG Houtbouw beschikt over de kennis en ervaring om uw houten vakantiewoning op hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke wijze te bouwen. Om tot een passend ontwerp voor uw houten recreatiewoning te komen, gaan we met u rond de tafel zitten. Tijdens dit gesprek nemen we uw eisen en wensen door met betrekking tot uw recreatiewoning en stellen uw ideale houten vakantiewoning samen. Aan de hand daarvan maken onze specialisten een passend ontwerp voor uw chalet. U kunt vervolgens kiezen voor recreatiewoning zelfbouw of gedeeltelijke zelfbouw. Het is natuurlijk ook mogelijk uw houten recreatiewoning te laten bouwen door onze vakmensen.

Het bouwen van een houten recreatiewoning maakt dat u de beschikking heeft over een sfeervol en robuust buitenverblijf. Hout heeft charme! Het leeft, geeft rust en straalt warmte uit. Eigenschappen die een vakantieverblijf wel kan gebruiken. Houten woningen zijn gemakkelijk op maat te maken en bovendien goed voor de gezondheid. En, niet onbelangrijk, houtskeletbouw heeft een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Steeds meer mensen in Nederland hebben inmiddels het ‘geheim’ van houtbouw ontrafeld, en kiezen, zonder twijfel, voor het bouwen van recreatiewoningen van hout.

Houten vakantiewoning bestellen?
Wilt u een Deense vakantiewoning bouwen of houten recreatiewoning bestellen? Laat u zich dan overtuigen door de producten en service van MG Houtbouw. De houtbouw specialist uit Noord Brabant kan u uitgebreid informeren omtrent de mogelijkheden van houtskeletbouw recreatiewoningen. Ook geeft MG Houtbouw u passend advies geven bij het aanschaffen van een houten recreatiewoning voor uw perceel. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via ons contactformulier of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.