Een houten carport laten maken heeft louter voordelen

Bent u voornemens een houten carport te maken of houten garage te bouwen? Dan speurt u ongetwijfeld het internet af naar voorbeelden van carports en garage bouw, de mogelijkheden van een garage van hout, en de verschillende bedrijven in Nederland die uw houten garage of carport kunnen bouwen. Een partij die u optimaal kan informeren en adviseren omtrent de bouw van een garage of carport is MG Houtbouw. Bovendien kunnen wij uw houten garage of houten carport op maat maken, waar in Nederland u ook woont. In Gelderland, Limburg, Zeeland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland of ‘bij ons’ in Noord Brabant.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van houten tuinhuisjes, garages, carports, bergingen, paardenstallen, hobbyruimtes, ateliers en andere houten gebouwen, zijn wij de specialist van Noord Brabant. Wij werken voornamelijk in Brabant en Zeeland, maar hebben ook vele projecten lopen in Gelderland, Utrecht, Zuid Holland, Limburg, Noord Holland en Utrecht. Op het gebied van carports en houten garages bieden wij tal van mogelijkheden. Op onze pagina productfoto’s treft u een overzicht van de carports en houten garages die wij reeds hebben gerealiseerd. Deze afbeeldingen geven u tevens een impressie van wat er haalbaar is, als u een houten carport of houten garage bouwen wilt.

Carports beschermen optimaal tegen weer en wind

Om uw auto optimaal te beschermen tegen weersinvloeden biedt een houten carport uitkomst. Carports maken dat auto’s niet worden blootgesteld aan zon, regen, sneeuw en hagel. De goede ventilatie en lichtcirculatie onder carports maken bovendien dat de auto sneller droog is. Ook hoeft u, met een carport, minder vaak de ruiten van uw auto te krabben bij vorst. MG Houtbouw levert houten carports in verschillende uitvoeringen. Enkele carports of dubbelen houten carports, plat dak of zadeldak, maar altijd gebouwd volgens een veilige en duurzame constructie. Heeft u behoefte aan een specifiek formaat carport of zijn er andere zaken die een rol spelen bij het bouwen van uw houten carport? Dan kan MG Houtbouw uit Noord Brabant uw houten carport op maat maken.

Houten garages houden ook dieven buiten

Limburg, Gelderland, Utrecht, Noord Brabant, Zuid Holland, Zeeland of Noord Holland, helaas bent u in geen enkele provincie in Nederland bestand tegen ongenode gasten. U kunt er wel het nodige aan doen om inbraak en vernieling tegen te gaan. Wilt u uw auto optimaal beschermen tegen onbevoegden, dan is een houten garage een goede optie, mits de ruimte dat toestaat. Garages zijn bovendien prima te gebruiken als opslagruimte. Twijfelt u over het materiaal voor de garage bouw? Houdt er dan rekening mee dat houten garages gemakkelijker te realiseren zijn dan een in steen gebouwde garage. Overigens is het regelen van een bouw vergunning voor houten garages over het algemeen minder gecompliceerd dan een bouw vergunning voor stenen garage bouw.

Garage bouw biedt mogelijkheden

Garage bouw is mogelijk met vele opties. Zo kunt u, voor de afwerking van uw houten garage, kiezen voor dubbele houten deuren, een enkele deur of uitvoeringen met metalen deur. Om de levensduur van uw houten garage te verlengen, kunt u ervoor kiezen het garage hout te laten impregneren. Houten garages die voor het bouwen zijn geïmpregneerd zijn onderhoudsarm en gaan vele malen langer mee dan een garage van hout dat niet geïmpregneerd is. Uw houten garage specialist uit Brabant kan u hier alles over vertellen. Uiteraard is het ook mogelijk uw houten carport duurzamer te maken. Vraag onze vakmensen naar de mogelijkheden van een onderhoudsarme carport.

Bent u overtuigd van onze producten en wilt u uw garage bouw door MG Houtbouw laten uitvoeren of uw houten carport door ons laten maken? Neem dan contact op met ons bedrijf in Best, Noord Brabant. Wij laten u graag de vele mogelijkheden van carports en garage bouw zien. Vul hier ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.