Houten atelier, bedrijfsruimte of hobbyruimte? Op MG Houtbouw kunt u bouwen!

Heeft u een uitbreiding van uw woonhuis voor ogen? Wilt u een houten opbergruimte bouwen of een kantoor, atelier of hobbyruimte verwezenlijken in de vorm van een houten bedrijfsruimte, vrijstaand houten atelier of houten hobbyruimte? Bouwen zit MG Houtbouw in het bloed en is daarmee dé partner als het gaat om de realisatie van houten gebouwen. In de afgelopen 50 jaar heeft MG Houtbouw, gevestigd in Noord Brabant, vele houten ateliers, bedrijfsruimtes, hobbyruimtes, clubhuizen en verenigingsgebouwen mogen bouwen door heel Nederland.

De uitbreiding van een woonhuis in Noord Brabant, een houten atelier bouwen in Utrecht, een houten hobbyruimte bouwen in Limburg, een houten clubgebouw, scoutinggebouw en houten verenigingsgebouw realiseren in Noord Holland, een houten bedrijfsruimte voor een kantoor aan huis in Zeeland of opbergruimte creëren in Zuid Holland zijn slechts enkele projecten die MG Houtbouw voor haar opdrachtgevers heeft uitgevoerd. Naast de realisatie van houten ateliers, houten bedrijfsruimtes, hobbyruimtes, een houten clubgebouw / clubhuis of de uitbreiding van een woonhuis, verzorgt MG Houtbouw de bouw van houten veranda’s, tuinhuizen, chalets, dierverblijven, carports, garages en andere hout bouw projecten. Dit doen wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers door heel Nederland. Onze klanten zijn afkomstig vanuit alle provincies, doch voornamelijk uit Limburg, Gelderland, Zeeland, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat de meeste opdrachtgevers, net als wij, uit Noord Brabant komen.

Houten atelier als aanbouw of vrijstaand atelier

Voor wie een houten hobbyruimte of eigen atelierruimte wil gaan bouwen, kan kiezen voor een uitbreiding van het woonhuis in de vorm van een veranda of aanbouw óf voor een vrijstaand atelier. Het bouwen van een houten vrijstaand atelier of houten hobbyruimte heeft vaak wel wat voeten in aarde, maar ook daar weet MG Houtbouw raad mee. Wij kunnen u prima adviseren welke opties er mogelijk zijn wanneer u een houten atelier bouwen wilt. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen kunnen wij u adviseren in de keuze tussen een hobbyruimte of atelieruimte bouwen als uitbreiding op uw woonhuis of als vrijstaand houten atelier in de tuin. In ons overzicht productfoto’s treft u diverse voorbeelden van houten atelieruimtes en houten hobbyruimtes. U kunt ook bij ons langskomen om de mogelijkheden te bekijken.

Houten bedrijfsruimte als loods, tuinkantoor of opbergruimte voor uw bedrijf

MG Houtbouw kan u ook terzijde staan wanneer u een houten bedrijfsruimte bouwen wilt. Een houten bedrijfsruimte (zowel als loods, tuinkantoor of opbergruimte) bouwen, kan met het hoogwaardige materiaal van MG Houtbouw snel, vakkundig en duurzaam. Het bouwen van een houten bedrijfsruimte, hoeft niet complex te zijn. Mits er, bij de bouw van de bedrijfsruimte, maar rekening gehouden wordt met de hoeveelheid licht, voldoende isolatie en goede verwarming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een houten bedrijfsruimte of houten magazijn / opbergruimte voor uw bedrijf. Laat uw gegevens achter op het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.

Houten clubhuis bouwen energiezuinig

Wanneer u als vereniging een nieuw onderkomen wilt realiseren, kunt u ook terecht bij MG Houtbouw. Onze gebouwen kunnen immers optimaal dienst doen als houten verenigingsgebouw, clubhuis of clubgebouw. Veel scouting gebouwen of verenigingsgebouwen in bosrijke gebieden worden reeds in hout gebouwd. Een houten clubgebouw geeft een statige en robuuste uitstraling en is bovendien energiezuinig. Heeft u er al eens over nagedacht een houten clubgebouw te bouwen of het aanschaffen van een houten clubhuis te verwezenlijken? Onze specialisten kunnen u ruimschoots adviseren omtrent de verschillende opties en uitvoeringen. Ook is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, bij ons langs te komen en de uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Zo weet u direct of een houten clubgebouw of houten clubhuis bouwen iets voor u is. Wilt u een houten clubgebouw aanschaffen of houten clubhuis bouwen of langskomen voor meer informatie? Neemt u dan contact op met de specialisten van MG Houtbouw in Noord Brabant via het contactformulier op de website of via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse in een houten atelier, uitbreiding van uw woonhuis, houten bedrijfsruimte, hobbyruimte, clubgebouw of clubhuis in Noord Brabant of elders in Nederland? Neemt u dan contact op met MG Houtbouw of kom eens bij ons in Best langs. Wanneer u uw gegevens achterlaat op ons contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via tel. 0499 39 53 12. MG Houtbouw, uw partner in houtbouw in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Noord Holland, Zeeland, Zuid Holland en Utrecht.