Exclusief houten tuinhuis, sfeervolle veranda of maatwerk paardenbox

Op het gebied van houtbouw, houten systeembouw en houtskeletbouw zijn er tal van mogelijkheden. Maar zo uiteenlopend als de uitvoeringen en opties zijn, zo verschillend is ook de kwaliteit in aanbieders. Gaat u voor duurzaam, hoogwaardig en exclusief maatwerk? Dan bent u bij MG Houtbouw aan het juiste adres. Exclusiviteit staat voorop bij het ontwerpen en produceren van onze terrasoverkappingen van hout, houten veranda’s, vakantiewoningen, recreatiewoningen, houten huizen, tuinhuizen en blokhutten, ateliers, bedrijfsruimtes, houten schuren, bergingen en houten clubgebouwen. Naast specialist op het gebied van houten veranda’s, tuinhuizen, blokhutten en andere vormen van chaletbouw, zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en maken van houten dierenverblijven, paardenboxen, houten stallen, loodsen en kapschuren. Ook het potdekselen van uw woning of bijgebouw, middels hoogwaardige potdekselplanken, is een mogelijkheid.

MG Houtbouw is gevestigd in Best, Brabant. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van chaletbouw en het bouwen van houten veranda’s, exclusieve tuinhuizen en blokhutten, houten vakantiewoningen, recreatiewoningen, terrasoverkappingen, houten stallen en andere houten systeembouw objecten, zijn wij de specialist in exclusieve houtbouw en houtskeletbouw in Nederland. Wilt u graag een houten berging, schuur, tuinhuis, blokhut of terrasoverkapping op maat laten bouwen of een maatwerk veranda, houten huis, chalet, recreatiewoning c.q. vakantiewoning, paardenboxen, houten stallen, atelier, bedrijfsruimte, kapschuur, loods of clubgebouw (clubhuis) laten maken? Wij adviseren u graag inzake de vele mogelijkheden van houtskeletbouw.

Exclusieve houtbouw, houten systeembouw en houtsysteembouw projecten

Het vakkundig en hoogwaardig uitvoeren van exclusieve houtbouw, houten systeembouw en houtsysteembouw projecten is MG Houtbouw op het lijf geschreven. Of het nu gaat om het plaatsen van een robuuste houten veranda of exclusief houten tuinhuis danwel het potdekselen van een houten woning, bijgebouw of schuur. Het is dan ook niet vreemd dat wij actief zijn door heel Nederland. Gezien de exclusiviteit van onze producten, werken wij veelvuldig voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Bilthoven, Bloemendaal, Heemstede, Kamperland, Wassenaar, Driebergen, Zeist, Loosdrecht, Laren, Blaricum en andere plaatsen in ‘t Gooi en aan de Nederlandse kust.

Vakmanschap, maatwerk en exclusiviteit

In de huidige maatschappij is vakmanschap vaak ondergeschikt aan de prijs. Zeker als het gaat om producten op het gebied van houtbouw, houtskelet bouw en houtsysteembouw. De consument wordt verleid met (op het oog) spectaculaire aanbiedingen van bouwmaterialen handels, tuincentra en doe-het-zelf zaken. Een houten tuinhuis, blokhut, veranda, chalet, houten stal, berging of schuur… U schaft ze eenvoudig aan en monteert ze eigenhandig. Echter blijkt vaak al na één seizoen dat ‘goedkoop’ leidt tot ‘duurkoop’. Het gebruikte materiaal van de ‘standaard’ tuinhuizen en chalets is vaak niet duurzaam genoeg. En ook de afwerking laat nogal eens te wensen over.

Een houten veranda, exclusief tuinhuis of sfeervol tuinkantoor bouwen we samen met u

Zoekt u juist iets wat níet standaard is, maar exclusief, uniek, op maat gemaakt, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit? Dan werkt u samen met een specialist op het gebied van houtbouw en houtskeletbouw. Zoals MG Houtbouw. Wij nemen zowel het ontwerpen, het produceren als het plaatsen van uw houten gebouw voor onze rekening. Inclusief fundering, afwerking en eventuele nazorg. Voor wat betreft het ontwerp van uw houten veranda / terrasoverkapping, blokhut / tuinhuis, vakantie- /recreatie woning, berging, loods, paardenbox, bedrijfsruimte of clubgebouw staan wij open voor uw persoonlijke suggesties. Het is tenslotte úw veranda, vakantiewoning, houten huis, atelier, schuur, houten kapschuur, stal, clubhuis etc. De ruime ervaring van MG Houtbouw, gecombineerd met uw eigen ideeën, maakt alles mogelijk. Of het nu gaat om een klein of groot project, onze specialisten vinden altijd een oplossing.

Wat is de prijs van een exclusieve houten veranda, houten blokhut of vakantiewoning op maat?

Maatwerk is prettig! En bij MG Houtbouw zijn de prijzen dat ook! Uw unieke houten veranda, exclusieve tuinhuis, gepotdekseld bijgebouw, berging, schuur, kapschuur, bedrijfsruimte en tuin kantoor heeft bij ons een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Elk product wordt op maat gemaakt van hoogwaardig materiaal, is vakkundig afgewerkt en heeft een unieke uitstraling. Is uw houten tuinhuis, blokhut, houten veranda, recreatiewoning, clubhuis, kapschuur of paardenbox eenmaal gerealiseerd, dan kunt u zelf de laatste hand leggen aan het project, zoals de bestrating en het schilderwerk. Wilt u ook de afwerking van uw veranda, houten huis, recreatiewoning, atelier of stal uit handen geven? Dan regelen wij desgewenst de vakmensen, die dit voor u verzorgen.

Voorbeelden van exclusieve houtbouw en systeembouw projecten

In de afgelopen 50 jaar heeft MG Houtbouw honderden, zo niet duizenden, houten gebouwen gerealiseerd. Exclusieve tuinhuizen, veranda’s, terrasoverkappingen, paardenboxen en andere exclusieve houtbouw projecten vindt u terug in onder meer Bilthoven, Blaricum, Bloemendaal, Driebergen, Heemstede, Kamperland, Laren, Loosdrecht, Wassenaar, Zeist en delen van het Gooi. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden van wat wij de afgelopen jaren onder meer hebben gerealiseerd.

Robuuste veranda - Bilthoven

Recreatiewoning met terrasoverkapping - Bloemendaal

Klik hier voor meer voorbeelden van:
Tuinhuizen en bergingen
Garages en carports
Veranda’s en overkappingen
Schuren en werkplaatsen
Ateliers praktijk- of hobbyruimtes
Speciale bijgebouwen

Wilt u een exclusief houten tuinhuis, veranda of maatwerk paardenbox bestellen?

Woont u in Zeist, Wassenaar, Loosdrecht, Laren, Kamperland, Heemstede, Driebergen, Bloemendaal, Blaricum, Bilthoven of elders in deze omgeving? En zoekt u een hoogwaardige partij voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw exclusieve houten veranda, tuinhuis, vakantiewoning, berging bedrijfsruimte, clubgebouw, loods of stallen? Of een bedrijf dat u het bouwen van uw terrasoverkapping, houten blokhut, schuur, clubhuis of paardenbox volledig uit handen neemt? De specialisten van MG Houtbouw helpen u graag verder. Maakt u, geheel vrijblijvend, een afspraak via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.